DJCL is opgericht in 2008 toen als transport bureau door Rob Duurinck en Jan de Jong.

Wij werken voornamelijk met eigen rijders. Dit zijn transportbedrijven met voornamelijk 1 of 2 auto’s waar de eigenaar zelf ook op de auto zit. Op dit moment rijden bij ons 25 charters/eigen rijders en hebben nu 5 eigen vrachtwagens, een bakwagen met laadklep, een sprinter, een Caddy-Maxi en een Vito waar wij vracht mee vervoeren. Wij werken enkel met Nederlandse Chauffeurs dus geen misverstanden op de laad,- en losplaatsen. En de chauffeurs kunnen zelf tijdig contact met u opnemen wanneer het tegenzit op de weg / terminal / pech etc.

Luchtvrachtzendingen, spoedzendingen en eventuele aan boord leveringen wanneer nodig kunnen wij voor u verzorgen. Maar uiteraard ook uw LCL en FCL zendingen kunnen wij op maat voor u verzorgen.

 

 

 
Du-Jo Container Logistics | Welkom Du-Jo Container Logistics het bevrachtingsbedrijf voor u! du-jo, container, logistics, logistiek, caddy's, sprinter, sprinters, bakwagen, zeecontainer, vervoerder, pakket, bezorgen, transport, chauffeur, parmentierplein, rotterdam, containermaten, bestelwagen, djcl, containerwerk