Du-Jo Container Logistic BV is een bevrachtingskantoor dat in 2008 opgericht is door Dhr. Rob Duurinck en Jan de Jong. Wij verzorgen zeecontainervervoer voor onze opdrachtgevers met de meest grote zorg en kwaliteit. Bij ons bent u op het juiste adres voor het vervoer van uw enkele zeecontainer of partijen zeecontainer(s) voor een klein pakket tot complete trailer ladingen voor open, huif-tautliner, semidieplader trailers. Met ca. 30 vervoerders verzorgen wij dat met de juiste zorg en naar uw wensen, tegen betrouwbare en scherpe prijzen.

Wij zitten dagelijks met 4 gedreven mensen, met grote zorg, uw opdrachten te verwerken en laten we ze uitvoeren door onze vervoerders. We werken uitsluitend met onze betrouwbare en bekende vervoerders waar we al vele jaren mee samen werken om uw goederen op een betrouwbare en correcte wijze af te leveren bij uw klant.

*Nieuw* Wij verzorgen met dezelfde zorg nu ook transporten van 1 kg tot 30 ton met modern uitgerust materiaal.

Planning: Rob Duurinck & Jan de Jong

Administratie: Annemarie Duurinck

Chauffeurs: Jaap Suijker, Martijn de Bel, Henk van der Plaat & Ronald van Dijk

Koeriersdienst: Thomas Pieterse

Vertegenwoordiger: Annemarie van Wageningen

 
     
Du-Jo Container Logistics | Bedrijfsprofiel Du-Jo Container Logistics het bevrachtingsbedrijf voor u! du-jo, container, logistics, logistiek, caddy's, sprinter, sprinters, bakwagen, zeecontainer, vervoerder, pakket, bezorgen, transport, chauffeur, parmentierplein, rotterdam, containermaten, bestelwagen, djcl, containerwerk