Naar verwachting groeit onze economie dit jaar met 4% en het chauffeurstekort in het beroepsgoederenvervoer neemt jammer genoeg alleen maar toe.

Uw bedrijf wil zekerheid dat uw goederen op tijd worden opgehaald of worden aangeleverd, zodat u geen vertragingen oploopt in uw processen.

Het intermodale vervoer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij en past in het totale plaatje van het zoveel besproken groene milieu. Tevens is het een gedeeltelijke oplossing voor het chauffeurstekort.
Hierdoor willen wij graag een Intermodal Service aan ons bedrijf toevoegen en bij u onder de aandacht brengen. Dit om u een breder en completer pakket te kunnen aanbieden. Wij kunnen schakelen tussen het wegtransport, en met onze intermodal service is het mogelijk om uw goederenstroom op tijd en met de juiste transportvorm te kunnen leveren.

Via onze connecties in het vervoer op meerdere vlakken, kunnen wij u goede en zeer concurrerende tarieven aanbieden zodat u niet meer afhankelijk hoeft te zijn van uw expediteur. Wij checken hier alles voor u en vullen zo nodig aan waar dit verlangt wordt. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw goederen geladen / gelost worden waar en wanneer u wilt.

Onze vertegenwoordigster komt graag bij u langs om u voor te lichten over al onze transport oplossingen en mogelijkheden. Voor vragen of vrijblijvende offertes, kunt u mailen naar intermodal@djcl.nl
Telefonisch zijn we te bereiken op 010-4280100 ( algemeen ) of 0620700478 ( A. van Wageningen )

Zorg dat u op de toekomst bent voorbereid, en stel uw klanten niet teleur.

 
     
Du-Jo Container Logistics | Intermodal Du-Jo Container Logistics het bevrachtingsbedrijf voor u! du-jo, container, logistics, logistiek, caddy's, sprinter, sprinters, bakwagen, zeecontainer, vervoerder, pakket, bezorgen, transport, chauffeur, parmentierplein, rotterdam, containermaten, bestelwagen, djcl, containerwerk